bérelhető reklámfelületek
országos lefedettséggel

ORszágos hálózat

Tekintse meg országos bérelhető LED fal hálózatunkat:megtekintés
És Dynamic board hálózatunkat: megtekintés

Forgalmas útszakaszokon

LED reklámfelületeink és LCD dynamic boardjaink forgalmas útszakaszon helyezkednek el.

MOzgó reklám

Mozgó reklám megjelenítésére alkalmas felületek

Reklám tervezés

Amennyiben nincs mozgó vagy állókép reklámanyaga, úgy előre egyeztetett igények alapján kollégáink elkészítik Önnek.

Az utóbbi években a technológia számos területen fejlődött, és az reklámpiac sem kivétel. A hagyományos reklámfelületeket, mint például az óriásplakátokat és a hirdetőtáblákat, egyre inkább felváltják a modern, LED-es reklámfelületek.

 

A mai digitális korban a köztéri és offline reklámoknak új és innovatív módokon kell megjelenniük ahhoz, hogy kitűnjenek a tömegből és hatékonyan kommunikáljanak a célközönséggel. A LED technológia kiváló lehetőségeket kínál a reklámoknak. A LED reklámok és LED reklámtáblák felhasználása számos előnnyel jár, amelyekre érdemes odafigyelni a hatékony marketingstratégiák kidolgozásakor.

 

A legfontosabb különbség a statikus hirdetőtáblák és a LED reklámtáblák között,hogy a LED-es képes mozgó reklámot is megjeleníteni ezzel is jobban vonzza a tekintetet és ezáltal magasabb megtekintési arányt ér el.

A második legnagyobb különbség, hogy amíg a ragasztott hirdetéseknél van nyomtatási idő és felrakási költség addig itt a grafika elkészültével szinte azonnal kint lehet a kívánt helyen. A reklámanyag esetleges módosítása is gyerekjáték akár kampány közben is megváltoztatható egy kattintással míg a nyomtatott reklámhordozóknál ez nem lehetséges vagy csak nagyon költséges és időigényes módon.

Napszaknak megfelelő hirdetések

Dinamikus reklámfelületen lehetőség nyílik egy kampány alatt akár napszakonként célzottabb hirdetéseket elhelyezni és azt megjeleníteni a nagyközönség számára. Ami így még nagyobb konverziót adhat. Ez szintén a LED egyik nagy előnye a statikus reklámfelületekkel szemben.

dinamikus ledreklám, napszaknak megfelelő célzott hirdetés

Bérelhető ledfalaink listája

Hatékony reklámfelületet keres?

Az utóbbi években egyre több vállalkozás és szervezet választja a LED reklámfelületeket, és nem véletlenül. A LED technológia számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik őket más hagyományos reklámfelületektől.

1

Az első és legfontosabb előny a LED technológia energiahatékonysága. A hagyományos neon és izzólámpákhoz képest a LED-ek kevesebb energiát fogyasztanak, ami csökkenti a villanyszámlát és környezetbarát megoldást jelent. Emellett a LED-ek élettartama is sokkal hosszabb, mint más fényforrásoké, így az üzemeltetési költségek csökkentése mellett hosszú távon is megtakarításokat jelent.

2

A második előny a LED-ek kiváló minősége. Ezek a reklámfelületek nagyon tartósak és szinte minimális karbantartással üzemeltethetőek. A fényerejüknek köszönhetően még távolról is jól láthatóak még erős napsütésben is.

3

A harmadik előny a LED-ek sokoldalúsága és rugalmassága. A LED technológia lehetővé teszi a reklámanyagok gyors és egyszerű cseréjét. Nincs drága nyomdai költség sem felrakási díj. Emellett könnyű kezelhetőség jellemzi és távvezérlési lehetőség. A LED-reklámfelületek kis és nagy területekre is telepíthetők, méretük egyedileg változtatható a gyártáskor így alkalmazkodnak az adott helyszínhez és a reklámüzenet igényeihez.

Óriásplakát vagy Ledfal?

Ha hatékony reklámfelületet szeretne, valószínűleg az óriásplakátok és a ledfalak is felmerülnek mint választási lehetőségek. Azonban, hogy melyik az a megoldás, amelyik a legjobban megfelel az Ön cége számára, néhány fontos kérdést vet fel.

Ledfal

Mozgókép megjelenítés  ✅

Gyors reklámcsere  ✅

Rugalmas reklámcsomagok ✅

Óriásplakát

Mozgókép megjelenítés  ❌

Gyors reklámcsere ❌

Rugalmas reklámcsomagok ❌

Saját ledfalat szeretne?

Ledfal gyártás egyedi igények alapján garanciával

Egyedi igények alapján

Ha szeretnél saját ledfalad céged/vállalkozásod számára akkor a legjobb helyen jársz. Több mint 10 éves tapasztalattal telepítünk és gyártunk ledfalakat országos lefedettséggel. Minden munkákra 5 év garanciát vállalunk. Egyedi igényeknek megfelelően készítjük ledfalainkat amelyek lehetnek:

  • Fix telepítésű
  • Kabinetes
  • Kültéri ledfal
  • Beltéri ledfal

Árajánlatot kérek

Teljes név
Adja meg a telefonszámát
Adja meg E-mail címét
Ide írja mely táblákat szeretné megrendelni és mennyi időre.

Ledreklám és Dynamic board LCD bérlés országosan | Minden jog fenntartva | Ledreklám Magyarország

LEDREKLÁM MAGYARORSZÁG