Óriás LEDfal
Bérlés
Olimpia és az eb
idejére

Szereléssel

A LEDfalat kulcsrakészen összeszerelve adjuk át.

Hangrendszerrel

LEDfalainkat bérelheted hangfalakkal együtt amiket szintén beüzemelve adunk át, így azzal sincs semmi további teendő.

Betanítással

Ellátunk az üzemeltetéssel kapcsolatos legfőbb tudnivalókkal. Könnyen kezelhető telepíthető alkalmazást adunk a LEDfalhoz.

Szállítással

Országosan kiszállítjuk a teljes szettet majd a bérlet végén ugyan így intézzük a LEDfal lebontását majd elszállítását.

Légy felejthetetlen Olimpia és az Európa-bajnokság idején! LED fal bérlés és telepítés szakértőktől

Készülj fel arra, hogy az év két legnagyobb sporteseménye fokozza a vendéglátói élményt a vállalkozásodban! Az olimpia és az Európa-bajnokság hatalmas lehetőséget kínál számodra, hogy vonzd be a vendégeket, és növeld a bevételt.

A LED falak a legújabb trend a vendéglátásban és az események terén, és mi, mint LED fal bérbeadás és telepítés szakértői, biztosítjuk, hogy a te helyszíned is kiemelkedjen a tömegből.

Miért érdemes minket választani?

  1. Tapasztalat és hozzáértés: Rendelkezünk a vendéglátóiparban és rendezvényeken szerzett tapasztalattal, így biztos lehetsz benne, hogy csak a legjobbat kapod tőlünk.

  2. Személyre szabott megoldások: Többféle LEDfal méret közül választhatsz így a közönséghez és a hely adottságaihoz leginkább passzoló LEDfalat tudjuk biztosítani számodra. 

  3. Célzott marketing: A bérelt LEDfalon szünetekben és kieső időkben reklámok futtatásával csökkentheted a bérleti költséget ezzel még költséghatékonyabbá téve a bérlési időszakot.

  4. Költséghatékony megoldások: Nálunk minden átlátható és tisztán látható. Az árajánlatunkban nincsenek rejtett költségek, így könnyen tervezheted a költségvetésedet.

Miért fontos az Olimpia és az Európa-bajnokság idején LED falakat bérelni?

Az olimpia és az Európa-bajnokság az érdeklődés középpontjába állítja a vendéglátással foglalkozó vállalkozásokat. Ez az időszak fantasztikus lehetőséget kínál számodra, hogy megtöltsd az éttermed vagy szórakozóhelyed teraszát, fesztiválhelyszíned vagy szabadtéri eseményed nézőterét, és növeld a vendégforgalmat. Egy jól elhelyezett, látványos LED fal segítségével könnyedén felhívhatod magadra a figyelmet, és növelheted a vendégélményt.

Legyen saját LEDfalad az EB és az Olimpia idejére

Bérelhető ledfalak az olimpia idejére
bérelhető ledfalak az EB idejére
olimpia óriáskivetítő bérlés országosan
ledfal bérlés olimpia - eb idejére országosan

Árajánlat kérés

Teljes név
Adja meg a telefonszámát
Adja meg E-mail címét
Ide írja mely táblákat szeretné megrendelni és mennyi időre.

Ledreklám és Dynamic board LCD bérlés országosan | Minden jog fenntartva | Ledreklám Magyarország

LEDREKLÁM MAGYARORSZÁG